Blbosti

Blbosti

Anotace: To tak někdy napadají člověka blbosti(vyjádřeno slušně:-)

Od gejši.
Chléb náš vezdejší
Vzal jsem si od gejši.
Byl trochu teplejší,
ale chutný.
Gejša se lehce rdí,
to mi rve osrdí,
u nich se neprdí.
Jen když je nutný.

Au.
Říkal jsem jí frau,
Vy jste pěkná mňau,
Louka, slunce, blau,
Teď z toho mám trau-
ma.

Měkule.
Potkal jsem ji ve snu.
Měkuli měkulí.
Kde žiješ? Hlesnu.
Jen oči vykulí.
Pod postelí?
Kývla. Skvělý?
Měkule pod postelí
lepší než v posteli.
Autor Vjeršotepec, 02.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mbonita, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měkuli v posteli
žádná nevolí
to radši tvrďásku
slibují svou lásku
nad těšení
prý není
před spaním

03.08.2010 00:03:00 | Zasr. romantik

ty tvé hrátky...příště se zvířátky jooooo:-))

02.08.2010 21:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí