Obalit se smůlou

Obalit se smůlou

Anotace: naplácat na sebe smůlu

Smůla stromová, lepí se mi na ruce.
Voní jako jehličí s troškou ovoce.

Smůla životní, je na zbytku těla.
Smrdí jako mrtvola co v hrobě poležela.

Můžu si nadávat můžu si klít...
Však obě ty smůly jdou časem smýt.
Autor Stagger Lee, 02.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Pablo Kral, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí