Měsíc, strážce noci

Měsíc, strážce noci

Anotace: ...

Měsíc,strážce noci,
Jenž byl skut se zbytků hvězd,
Měsíc,strážce noci,
Jenž tě při tvé pouti bude vést.

Měsíc,strážce noci,
Jenž pluje po vodní hladině,
Měsíc strážce noci,
Jenž svítá v temné hodině.

Měsíc,strážce noci,
Opěvován vlčím vytím,
Měsíc,strážce noci,
Obdarován bílým kvítím.

Měsíc,strážce noci,
Stříbrný srp spadlý do nebe,
Měsíc strážce noci,
Jenž vysvitl pro tebe.
Autor Lucky.SD, 02.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí