Myšlenky

Myšlenky

Anotace: "volný verš"

Sbírka: 2010 Snění?

Myšlenky naráží do stropu
chtějí se vznášet k absolutnu
Korálky na ruce zebou
a já polykám hořké sliny

Myšlenky chtějí uniknout
však nemají možnost
V duši se rozpíná nelogičnost
nelogičnost vzteku

Myšlenky jako unavené milenky
ulehají zpět na dno mé lebky
Šeptám pár slov připomínající modlitbu
však jsou to jen slova, nic víc
Autor Satha, 02.08.2010
Přečteno 327x
Tipy 16
Poslední tipující: Vlk v rouše, trhla.marketka, Zasr. romantik, malá slečna, Mbonita, Květka Š., zelená víla, WAYWARD, Cassandra, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šeptám pár slov připomínající modlitbu
však jsou to jen slova, nic víc

nějakým způsobem mi to přijde
úžasný...

02.08.2010 21:19:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí