svatý grál

svatý grál

Anotace: A hledej ho dneska.....

Jak chceš v tomhle moři
Najít svůj kříž
svůj svatý grál
Svatozář kolem fastofoodu na dálnici
v televizi reportér smutní za měsíční plat
havárka, tři mrtví
Jak chceš v tomhle moři
najít svůj kříž
svůj vlastní svatý grál?

Tyranie odpočívá
na stromech starých pět set let
Svítalo, když spal jsem je krásně
Den beze stopy bolestivosti?
Je mi víc než jasné
že přijdou mraky plné krve
těch co se obětovali za mír
A laguny tohoto světa pokryjí se mastnotou
nejenom ropnou

Tak se zastav a řekni
Kde v tomhle moři
Najdeš svůj kříž
Svůj vlastní svatý grál?
Stojí tam a jeho tělo je dokonalé
jako egyptská chrámová maska.
Pohrdá lidmi, protože ví, že si je už koupil
A miluje svět, který mu ty lidi předhazuje
Nafotil fotky pro kalendář
A zakopal svou duši
Takových jako on je spousty
A miliony těch, co jím chtějí být
Tak jak chceš najít v tomhle moři
svůj kříž
svůj vlastní svatý grál?
Autor Kéž bych byl kytička, 03.08.2010
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí