Já vám nevím

Já vám nevím

Anotace: a nebo bohužel už jo :-)

Nemuset nespat
a dokázat nečekat
zahladit naděje
liché a průměrné
jako trojka z mravů
za nedostatek úcty
k autoritám…
Naděje
co nepomáhají
a jen a jen tíží
a svírají
a dusí
jako by kouska
slitování
kdy nepobraly

Nemuset pochybovat
o sobě
a pálit mosty
dřív než
zjistíme
že potok
byl-li kdy vůbec jaký
už dávno
vyschl
Autor Kewt, 03.08.2010
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Malá Lucije, Niky88, CULIKATÁ, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí