Ahmed

Ahmed

Anotace: ...k Ahmedovi, ne...už budu hodný, mami

Mami, já nechci k Ahmedovi,
křičí malý chlapec
a brečí,
bojí se pana doktora,
protože pan doktor Ahmed
je Turek a nezná
zdejší lékařské postupy,
je ze staré školy,
má černé jižanské
obočí a uhrančivé oči,
má v ordinaci
spoustu roztodivných
nástrojů a slabost,
pro malé děti,
pan doktor se usmívá
a děti se rozbrečí,
že se bojí čerta,
který se na ně šklebí,
bojí se Ahmeda v bílém plášti,
*
bojí se bolesti,
která mu je cizí
*
Ahmed je noční můrou
dětských lékařů
Autor Tomáš Přidal, 03.08.2010
Přečteno 210x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Jiná, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mne ..jedno velké podobenství na nefalšovaný dětský strach..co máme v sobě všichni.

03.08.2010 15:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí