Vínko, špek a Pivko!

Vínko, špek a Pivko!

Anotace: che:)

Je pěknej večer,
jen studeno malinko,
už mě chytaj křeče,
tak to si asi dám,
zase to svoje vínko,
trošínko.
Vínko a vínko špek!
vínko trošínko špek!
špek a vínko
vínko
a
ŠPEK!

Musim trochu na sračku,
za celej den, ani jedno PIVO!
jó, nachlastám se z kropáčku,
pak zas mi bude milo.

Pivko pivko HE!
Pivko špek a pivko jé!
Pivko a pivko a špek!
Pivko špek chechéé!

No a takhle celou noc,
chlastám kouřím hulím
prostě kalím, dokud nejsem MÓÓc!
- no, já ti teda povím...
že asi už nic nevííím.

Pivko a špek - VÍNKO!
špek špek špek
vínko a pivko vínko
pivko a vínko pivko
pivko špek a víínko
špek špek

Pak, na todleto celý,
si zase dám to svý,
silný cigárko džovanesový!
no prostě úúplně libový,
gou-cí GO!!!
Pivko a vínko ŠPEK!
cígo vínko špek
špek špek pivko vínko vínko pivko
vínko špek a pivko!!!
-no to je litrů,
no to je pytlů,
to je kartóónů
pivko špek a cíGO,
vínko vínko
!!!ŠPEK!!!
Autor Peaceter, 03.08.2010
Přečteno 243x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc, básnička to snad ani být neměla, třeba si to jednou zazpívám :D

01.09.2010 11:55:00 | Peaceter

Jako básnička nic moc ale jako text k zhudebnění-vynikající...=)

31.08.2010 13:13:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí