Jediné, čeho se bojím

Jediné, čeho se bojím

Anotace: toho se bojíím...a taky pavouků :-D

Na okně leželo týden mrtvé kotě
rozmáčklý šváb se válel v botě
a kalendář trhací rozerván větrem vlál -
přišel jsem domů a jediné, čeho jsem se bál
byla ta prázdnota mrtvého bytu!
Ptal jsem se stínu: "Alespoň ty jsi tu?"
Praskla žárovka - tma v prázdném bytu -
"Alespoň ty, stíne, byl jsi tu..."
Autor Chašmodský, 03.08.2010
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Makula, Malá Lucije
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí