Nikotinová

Nikotinová

Anotace: ...

Kouř se rozléhá po pokoji,
Rozléhá se v oblacích samotný mysli
a zahaluje nahotu času.

Nádech 21.století,
Ticho v čekárně na smrt,
Vzpomínka na nudy krásu,
V hlavě trpělivě tkví.

Jak vlastně chutnáš,
Poznání tvý dospělosti,
Odkazu ze západních břehů?

Rosteš jen pro nás,
Politický petrklíči,
Oceněný nade vše rostliny.

Rosteš jen pro nás,
Politická výdělečnosti,
My kvetem do hlíny.
Autor Lucky.SD, 03.08.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí