Šedý svět myšlenek

Šedý svět myšlenek

Anotace: Svět představ, ve kterém se každý večer nalézám. Je tam jen jedna stěna s dírou, kterou ke mě mluví

den za dnem se utápím
nic skvělého, jen se trápím
rozum utekl kamsi kam neměl
už to tak bude, můj úděl
bloudit v kruzích jako sebevrah
city jsou mého rozumu vrah
čekám až mi někdo ruku podá
zatím to do mě jako dýka bodá
chtěl bych ven z toho šedého světa
a přitom možná stačí jedna věta
která mě od zdi s dírou
stačí nechat se vést vírou
odvede a já opustím našeptávače
Autor MRF, 03.08.2010
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí