Zažehnuto

Zažehnuto

Anotace: ***

Už se to chystá!
Už přichází umění
a dýchá na mě múza!

Chopím se nadšení,
které ve mně dnes
zajiskřilo!

Rozkřešu tóny
kytary a hrdla,
zažehnu oheň věčného
světla!

A vám literáčkům slibuji,
že písně mé k vám doplují!

A není žádnou tajností,
že Děvčátko z jetele
mě svými texty zásobí,
tak klobouk dolů,
je mi velkou ctí!

Pošlu vám odkaz, brouci:)
Autor jerabina, 03.08.2010
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: devcatko z jetele, Lady L, Mbonita, mademoiselle secret, CULIKATÁ, Petbab, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně se rozmáchnu svým perem, rozletím se po lukách, když jsem tvým vzorem...

07.08.2010 23:15:00 | devcatko z jetele

líbí se mi ta jemná nadsázka,to dělá ten text zajímavým.

04.08.2010 11:22:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí