Volám

Volám

Anotace: báseň o člověku, který touží být šťastný

VOLÁM

Tajemná květeno odhrň své květy,
chci cítit vůni Tvých květů,
v dálce slyšet je hra na kastaněty,
šeptáš mi melodii ze rtů

Nebeská obloho zakryj své mráčky,
chci vidět barevnou duhu,
chci slyšet zpěvavé ptáčky,
podej mi hedvábnou stuhu

Silný větře nefoukej tak moc,
obrať svůj směr, už nemám šátek,
chci bdít tuto noc,
vždyť dnes je den matek

Tajemná květeno odstraň své trny,
nechci být celá od krve,
v dálce teď slyším zvuk struny,
však budu šťastná poprvé
Autor Andrea de Taverne, 04.01.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí