Jeden krok ve tmě

Jeden krok ve tmě

Anotace: ....

Jeden krok ve tmě, druhý zas k světlu jde –
kam se mám vydat? Řekni mi osude!
Ve stínu mohu žít – ve stínu v temnotách
Světla zas použít až bude ve tmě strach!
Doprava? Doleva? Dobro nebo zlo?
Jedno ňadro ti z pod trička vyklouzlo…
Měl bych tě vysvléci a celou zneužít?
Nebo tě jenom taktně upozornit…
Radši se vydám tou cestou vášně -
odhodím zábrany - to myslím vážně!
Nač jsou ty zákony, morálka, svědomí -
má idea světa je obrazem Sodomy!
Chtěl bych se oprostit od světa všedních dní -
každý den prožívat, jak byl by poslední…
Autor Chašmodský, 04.08.2010
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, malá slečna, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za poslední verš ST — to je ten správný přístup k životu!

04.08.2010 13:25:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí