GATC

GATC

Anotace: kdyby jen by bylo možné svrhnout genetického diktátora uvnitř člověka

Můj syn je mrtvý -
- ještě se nenarodil.
Můj syn je mrtvý -
- nenese na zmatení světa podíl.
Můj syn je mrtvý -
- neslyšet příslib budoucnosti,
Můj syn je mrtvý -
- nevidět ikonu lidských ctností.
Můj syn je mrtvý -
- nikdo v něj neuvěří,
Můj syn je mrtvý -
- žebrák u zavřených dveří.
Můj syn je mrtvý -
- řecké sudičky žalují,
Můj syn je mrtvý -
Proto jej miluji.
Autor kryplik, 04.08.2010
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: dead-head, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě se nenarodil
nenese na zmatení světa podíl.
neslyšet příslib budoucnosti
nikdo v něj neuvěří
- žebrák u zavřených dveří.

docela o tom zaraženě přemýšlím, tím chci říci - zaujalo

17.11.2010 13:47:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí