Knajpové blues

Knajpové blues

Anotace: ***

Tak jak včera večer bylo,
Bude dneska zrovna tak
V kapse cinká drobných kilo
V puse nechuť, v hlavě tlak

Nenašel jsem v sklence moku
Žádnou kladnou odpověď
Možná skrytá v dalším loku
V knajpě čeká na zpověď

V tomto stylu zrodila se
Slova, činy dávných hrdinu
Ožralých jak divé prase
S hesly: stejně nezhynu

Na tom stojí pilíř mojí vlasti
To je princip svobody
Pivo esperanto české kasty
A jako tribun hospody
Autor Edmond Kadad, 04.08.2010
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist, malá slečna, J's .., Viva La Roma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, ale ty rýmy skvěle sedí a celková nálada z básně se mi obzvlášt líbí.

08.08.2010 20:24:00 | slečna.závist

jj ale dan umí aj líp :-))

06.08.2010 01:25:00 | Viva La Roma

skvělý

05.08.2010 21:07:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí