žiju

žiju

Anotace: Oou,pro mě je to..báseň o mě. Vice světu..nahoře,dole? zrazen či šťasten? úvahy o .. ?

Letím tmou a protnu světlo,
letím světlem a protnu tmu.
Stát nikdy nezůstanu!
..kříží se mi totiž světy,
prohrávám odvety
a vyhrávám boje.
Drsnost samoty
a "nahota" moje.
Zmatený mozek,
zlá nádhera, žádná odměna, bolestná proměna.
Vyhrávám odvety
a prohrám boje.
Ano, to je bytí moje!
Autor Elishabet, 04.08.2010
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: malá slečna, James Libustka, J's .., CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí