Fantazie

Fantazie

Anotace: .................

Zavřu oči a kolem tma se rozprostírá.
Padají zábrany našeho světa.
Opouštím domov, kde mě přitažlivost svírá.
Z bodu Alfa se posouvám do bodu Beta.

Ve vodě nejsem, ale přesto plavu.
Po celou dobu na jediný nádech.
Mezi spoustou světel ztrácím hlavu.
Při každém pohybu mě zamrazí v zádech.

Ze Země odeslán v prostor nekonečný.
Uprostřed všeho tečka nepatrná jen.
Tady a teď věřím v život věčný.
Od starostí lidských cítím se oproštěn.

Chci zachytit pocit na kousek papíru.
Znovu a znovu číst si ho potají.
Čas smyslu pozbývá v tajemném vesmíru.
Nepátrám proč zrovna nám srdce tepají.

Naprosté ticho vládne té kráse.
Představy liché jsou ironie.
Člověk je blizoučko vnitřní spáse,
když náruč svou otevře fantazie.
Autor James Libustka, 04.08.2010
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Niky88, Kapka, Bíša, jita.1965, malá slečna, Špáďa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

04.08.2010 15:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí