těžko se název hledá

těžko se název hledá

Anotace: 10 slov od Kadada: nekropole, ghetto, frigidní, fototropismus, abonace, drachma, etablovat, koincidence, injektovat, famózní

nekropole těch co za ní životem zaplatili
zdá se být mrtvým ghettem moderní doby
proto injektujme famózní proamerické kecy
poněvadž drachma je již jen
realitou měnící se v sen
to vše není koincidence náhod
s úsměvem etablujeme frigidní národ
fototropismus naší rodné hroudy
připomíná vzdor rozpadlé boudy
a my již zbytečně abonujeme
naše dávno vychladlé touhy
Autor Viva La Roma, 04.08.2010
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: Judita, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Sladkalu, slečna.závist, Edmond Kadad, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí