Chaos

Chaos

Anotace: zvratky emocí, duševní klistýr....špatnej den

Sbírka: Všechna špína světa

V soukromí svého
vnitřního vězení
dusím se splodinami
vyhořelého štěstí.

Schoulím svou duši
pod děravé paraplíčko
a s apatií přihlížím,
jak sžírá ji kyselý déšť.

Topím se v krvi
a mízním moku
všech padlých hrdinů
mých uplynulých let.

Utíkám loukou kopretin
a ustavičně zakopávám
o zdechliny všech ideálů,
které ve mně kdysi žily.

Jako špína za nehty
moje milé dětské lži.

Devadesátá sedmá čokoláda
a sto čtrnáctý joint.
Osmdesátá prvá láhev rumu
a proklatá apokalypsa ega.
Autor Andy Darcness, 04.08.2010
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Strixa, Stoneman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádně vypsaná depka

17.09.2010 11:17:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí