M Ě S T O. . .M R T V Ý C H

M Ě S T O. . .M R T V Ý C H

Anotace: Kde domy jsou kryptami...

Procházíme městem,
které pohřbilo
všechny obyvatele
. . .
Procházíme
jedním velkým
městským hřbitovem,
kde domy jsou
honosnými kryptami
. . .
Je mi z toho zvláštně,
jsme pozváni do jednoho
takového domu,
kde budeme spát
. . .
já ale nechci spát
ve městě, kde všichni
mrtví leží ve svých
domech
. . .
zvlášť teď, kdy
jejich rozkládající těla
v těch nevětratelných
místnostech
nesnesitelně zavánějí
. . .
s mrtvými raději za dobře
Autor Tomáš Přidal, 04.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí