Nic VI.

Nic VI.

Anotace: Věnováno Hraběnce 13

Ano, nemohu více vypít toho jedu
co jen chutná po medu
je to nápoj z nebes
také jed z pekel
stejně bych ho chtěl znova ochutnat
ať mi jen zachutná jak poprvé
chtěl bych tě tebe
v nicotě políbit
znova cítit na svých rtech
krev aristokrata
cítit vůni dávných princezen
pánů , jenž by se rvali o ruku dívky
do první kapky krve
než by jejich krev vyprchala
zmizela v pověstech
jak mé víno z dalekých světů
známých,neznámých
a pomalu se vracím do nicoty…
Autor Vlk v rouše, 05.08.2010
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Laivindia, Pablo Kral, Bíša, Lenullinka, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné :-) děkuji mnohokrát :-*

05.08.2010 01:00:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí