Lazar

Lazar

Anotace: ....

Když Kristus mocným hlasem zvolal
"Lazare, vyjdi z hrobu ven "
mocné síly tím aktivoval.
Už není smrt. Je spánek jen.

I v mé duši, jak v hrobě spí
střípky mých citů, kus mého já.
Snad i mne někdo probudí.
Čekám na hlas, až zavolá.

A nevím, co se potom stane,
když Lazara ve mně vzbudí cit.
Prožitky nové, nečekané,
jak mám si s nimi poradit?
Autor danav, 05.08.2010
Přečteno 225x
Tipy 15
Poslední tipující: Sweet KiWi, Antares, zvířenka, Acheiron, vodnař, Bíša, Mbonita, Jiparo, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hlavně nepřemýšlet :)
jen nechat se tím vést
prožívat
a užívat si
že
máš někoho rád
že
má tě někdo rád

05.08.2010 13:47:00 | Jiparo

Srdce Ti napoví
až láska zavoní...:)

05.08.2010 12:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí