Chtěla bych říci jen pár...

Chtěla bych říci jen pár...

Anotace: dojmů, pojmů, svých tichých slov, cukrlat, světoznámých vět, soukromých žvástů a prostě říci všecicko možné...

Připadám si jak malíř, co marně zkouší malovat,
malovat mistrovské díla snad i je prodávat,
jak lze něco úžasného udělat,
když neumím nic sdělovat?

Chtěla bych říci jen pár světoznámých vět,
že nebezpečný je ten dnešní svět,
chtěla bych říci jen pár nudných pojmů,
že na ten svět přicházíme plní dojmů.

Chtěla bych říci jen pár svých tichých slov,
neexistuje chov sov ani antarktický rybolov!
Chtěla bych říci jen pár mimořádných zpráv,
že na zahradě u zámku napadl mě páv.

Chtěla bych říci jen pár soukromých žvástů:
je nedostatek řek, dek a mostů...
Chtěla bych říci jen pár sladkých cukrlat,
jenže neumím nic krom čaje udělat.

Snad můžu říci: "Vše zde je pravda!"
Ale to by teprv byla sranda...

Prolhaná nejsem fakt,
možná jen někdy,
když chcou mi nařezatat,
v všechny mé segry.
Autor Štětice, 05.08.2010
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: oběžnice, Ovádko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kuk L...hezky se mi četlo...měj se dobře...H.

29.09.2010 15:02:00 | oběžnice

ze srdce napsaná

28.08.2010 12:48:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí