Kdo dřív ..

Kdo dřív ..

Anotace: Ty budeš ještě spát, až poprvé vyhraju svůj velký dostih. Stejně jako spíš, když ho každé ráno prohrávám...

tak zase vsadím na koně, který dle mého skončí poslední
než opilý koledník zaklepe na dveře těch, co zvou ho poslem dní

.. za osmý poledník už se nesmí, v noci se nesní, ale tma je pořád
.. vysílení redaktoři hlásí konec vysílání

a závodní oři jsou připraveni na startovní čáře
zády k dráze
příští fáze - Slunce

a namísto startovní pistole, kohoutí kokrhání
Autor Langoš, 06.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, Kapka, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí