NAD MĚSTEM

NAD MĚSTEM

Až nad městem snese se tma,
vezmu Tě něžně za ruku,
sklenkám vína prohlédnu dna,
maškarám strhnu paruku.

Až nad městem zazáří hvězdy,
budu se Tě letmo dotýkat,
možná zatváříš se tajemně,
to se studem budeš se potýkat.

Až nad městem zavládne ticho,
vykřičím do všech stran světa,
vše co mozek můj mi sžírá,
však nebude to jen jedna věta.

Až nad městem prozáří ranní svit,
schovám svou hlavu do polštáře,
čarovné noci přetrhnu nit,
již budu žít jen bez Tvé tváře.
Autor Michelle Miceliny, 06.08.2010
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: Revival.Lady, Skywalker, danav, Květka Š., malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, piš, není to špatný začátek, líbí se mi! -S-

11.08.2010 12:37:00 | Skywalker

Moc děkuji za pozitivní komentáře. Těším mě to a vážím si toho :-) Pak se píše ještě s větším elánem.

06.08.2010 17:13:00 | Michelle Miceliny

Taky za eSTé..

06.08.2010 12:07:00 | Květka Š.

Vážně moc pěkná.Hezky poskládaná.St.

06.08.2010 11:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí