Naděje...

Naděje...

Anotace: ...jak se mění...

Proč noc ústa němá má
je to jenom hra
hra z pocitů
postižéní jsme my dva
čas se nám směje
co v nás se děje
všechno krásné přetrvá
mlha ta se roztrhá
jak myšlenka co netaje
jak ústa dívka co čaruje
naděje se ale vzdaluje
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.08.2010
Přečteno 243x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Psavec, PIPSQUEAK, Bíša, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., James Libustka, malá slečna, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí