Jen trochu štěstí

Jen trochu štěstí

Anotace: ...

V určitém období
život náš je smutný,
jindy zas máme pocit,
že je dosti šťastný.

Štěstí je však pomíjivé,
nevdrží věčnost.
Dny jsou pro mě mrazivé,
nejhlavnější je má věrnost.

Zrada bolí
nejvíce když milujeme,
neptá se nás nikdo,
co vlastně od života chceme.

A tak stále
jen kupředu jdeme,
a to pomíjivé štěstí
na svých bedrech máme.
Autor Andvejka, 06.08.2010
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí