Exploze

Exploze

Anotace: "chmurný pohled z okna melancholii přivábí"

Sbírka: 2010 Snění?

Motýlci v podbříšku vytáhli do bitvy
motýlci, či můry snad?!
Mám tě přivítat při srdce kuchání,
u šílencovy pitvy?

Prý láska napadla duševní ústrojí,
prý vztek ochromil snění.
Můry zemřely na nedostatek iluzí,
zda-li pak má naděje to ustojí?
Autor Satha, 06.08.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí