Bylo, je a bude

Bylo, je a bude

Anotace: ---

Drze vstoupili do našich životů, udělali nám v nich bordel a pak ještě drzeji odešli, nechajíce nás na pospas minulosti.
Nechali nás hrabat se v bolavých vzpomínkách uplynulých let a čekat na spásu budoucnosti.
A my zatím přežíváme, snažíme se o existenci dneška a každého nového bílého rána, na prahu tohohle mrtvého domu mluvíme v přítomnosti.
Autor Kajkaros, 06.08.2010
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí