Klavírní poezie...

Klavírní poezie...

Anotace: (6.8.2010)

při bílém víně
prsty po klaviatuře víří
černobílé klapky míjejí
s úžasnou lehkostí
tvář plna vážnosti
klid na duši
bouře na srdci

při nádherných tónech
srdce puká žalem
ruce však nepřestávají
hraje se dál
na struny žalu
utrpení
hořkosti

přes všechno skrývám se za tváří vážnosti...
Autor B.a.r.b.a.r, 06.08.2010
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Veronika Ulická, Albertinka, Petbab, Bíša, Krahujec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí