Nebudu

Nebudu

Anotace: ...

Nebudu
tvojí tajnou milenkou,
o které všichni vědí.

Ani se učit
pravidlům letních flirtů.

Neříkám,
že jsem na to málo povrchní.

Jen ve mně vře příliš mnoho vášně.

Neumím ji rozdělit
k několika objektům.
To je tvoje doména.

A nejsem ochotna
si ji schovávat
na doma.

Zuřím,
že takhle někdo může žít.

Bez hloubky.
S maskou na tváři.


„Muži jsou lovci.“
„Hlavně mu hned nedej.“

„Vyspi se s ním a uvidíš, jak to ustojí.“

Proč se vždycky řídíš podle třetí rady?

Hrdinové a zbabělci
se rychle vytřídí.
Nakonec zůstanou
jen ti nejsilnější.

A někdy vůbec nikdo.

Úsměv mě provázel
po naší promilované noci.
I po té, kdy jsi řekl sbohem.

Na tvoje pravidla hry
nepřistoupím.
Jenom bych trpěla, chlapečku.

Byla jsem pro tebe výzvou.
Výzvou, kterou si neustál.

A teď se na tebe
už jen zlobím.
Autor Eventris, 06.08.2010
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Zasr. romantik, Jana M., CULIKATÁ, WAYWARD, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...doST zajímavý pohled

06.08.2010 21:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí