Noc humoru

Noc humoru

Anotace: Báseň optimistického a zoufalého básníka.

Co chceš po mne více?
Začínají mi rudnout líce
a navíc - moje plíce-
mám pocit, že mají málo kyslíku
a co nevidět se dají do křiku.

Co budou volat?
Docela se bojím.
Nemužou mi nic vyčítat,
co špatného jsem snědla,
že zkažená byla ta knedla.

Ach, teď úplně se směji
nad mou naivitou,
když píši verše s takouvou absurditou.

Hej hola! Nezvale! Wolkře! Shakespeare!
Možná vám je to trochu nemilé,
avšak, co vy víte...
...stačí trocha promile.
Autor Esuška, 06.08.2010
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí