Podává se medvědí...

Podává se medvědí...

Anotace: taková dětská...

Sbírka: Věci neměnné

Zastřelil pán na Dubině,
plyšového medvěda.
Střelba-rána jako svině,
pán pro jistotu hned dvě dal.

V masně fronta, jako na med,
penzisté, jak mravenci
maso hebké, témeř samet,
předbíhat maj tendenci.

Muži v pláštích stravenkami
platí hlava nehlava.
nestyďte se, pojďte s námí
medvědí se podává...

Cena pevná, žádné slevy,
cikáni však smlouvají.
Ten jeden jak rabín Lévi,
mluví o svých výdajích.

Mladá slečna výbíravě,
rozmlouvá tam s rodiči,
třicet deka, řekla hravě.
a já dal dvacet, do píči.

Na stravenky nevracíme,
snad jste slečno chápavá.
na prodejně nezvracíme,
a vy hlava ne hlava.

Je Vám špatně? Nejste sami,
však on jí otec vydědí.
Nestyďte se, pojďte s námi,
podává se medvědí.

...
Autor patrikus, 06.08.2010
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Květka Š., hašlerka, CULIKATÁ, malá slečna, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

09.08.2010 09:54:00 | Květka Š.

asi jo... je to výplod z nudivého večera, ani bych to sem neměl dávat...

07.08.2010 09:56:00 | patrikus

Asi dětinštím, když se mi to líbí?

06.08.2010 23:38:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí