odpovědět.

odpovědět.

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kmp7noMIoqg

každá má slza, co tě mrazí
je vážně neodpustitelná,
ptáš se na co v pláči sázím?
co když ...jsem jenom hloupá

a možná mé srdce si dává pohov
jsem jak smutně černá piková dáma,
proč by moje sny práskaly do bot?
co když ...se cítím sama

možná už nemám nad čím rozjímat
jen nad vzpomínkou o něžnostech
jak je možné se pořád tolik dojímat?
co když ...mi chybí dotek
Autor Patěnka, 07.08.2010
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ, Petbab, malá slečna, J's ..
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mladá, krásná fantazie prolíná tvé řádky.

07.10.2010 21:44:00 | carodejka

Pěkná.

07.08.2010 10:21:00 | CULIKATÁ

Jsi mladá, ON přijde, jenom žij v pozoru...
Nebo snad liším se od Tebe v názoru?

07.08.2010 01:36:00 | Špáďa

krásně citová..

07.08.2010 01:30:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí