Jinak...

Jinak...

Anotace: ...

Prstem přes černou zeď,
každý den se stejnou šedí.
S nápisem HEROINE,
když tváří se, že vědí.

Mezi prsty další cigaretu,
co příliš rychle shořela.
Jako naděje...
z půlnočního kabaretu,
kde ta tajemná lady,
pohledem mě sváděla.

A byla jsem to já kdo věděl, že se díváš...

(Bylo to všední,
jako načechraný životy barbie
a jejich značkových tašek.)

Brouzdali jsme vysokou trávou
a já se ptala proč...
se zdáme jiní?
nejsi trochu víc chlap?
jí podléhám i když bych neměla?

Tohle ráno mi nesténalo do uší.
A bez tmy se nebylo kde schovat.
Někdo totiž tvrdil, že se nesluší,
milovat se trochu jinak...
Autor Holly-EnD, 07.08.2010
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí