Střepy samoty

Střepy samoty

Anotace: maskulinistická báseň

Celý náš život je protkán ženami
Ale přesto jsme stále více sami
Zůstáváme jak já tak ty
Propojení střípky samoty

Samotáři uvnitř velkých měst
Zkoušíme všechno zničit a smést
Propít znovu nalezené trampoty
V odlescích střípků samoty

Pomoc hledáme kde víme že není
zapomenout dnes dík tobě, paní
v cizí pochvě uchovat hroty
zbylých střepů samoty
Autor Edmond Kadad, 07.08.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, slečna.závist, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí