Nářek

Nářek

Anotace: ***

další bludička do bažiny
malý způsob obměny
pozvolný průběh,na nůž náběh
který řeže a vím že…

Ježíš, Budha nebo Aláh
Ve světě hoří jak Palach
nepřítomný hospodář
a všudypřítomný lhář

zapomenutí a ztracení
sloup v člověka promění
ale ty, plný osvěty
bažíš a víš…

Ježíš, Budha nebo Aláh
Se stínem v patách
nepřítomný hospodář
a všudypřítomný lhář

historie se opakuje dokola
a neustále chybně volá
já, ty, oni další patrony
plné krve a vše jako prve
Autor Edmond Kadad, 07.08.2010
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí