hra stínu

hra stínu

Anotace: tt

onehdy
jsem utíkal před svým stínem
dohnal mě
s každou další
rozsvícenou lampou
lampy se nehýbaly

onehdy
jsem si stínu nevšímal
dohnal mě
a já si toho nevšiml
když lampy zhasly
stín mě pohltil

onehdy
jsem utekl svému stínu
neběžel za mnou
nezajímalo mě to
kde je můj stín?
jen světlo a tma

oni ví
Autor humus, 07.08.2010
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí