Ručičky hodin

Ručičky hodin

Noci černá, noci zlá,
mraky cítím nad hlavou.
Blízkost vody a ledový chlad.
Jsem bezcenná panenka
pohozena v mokré trávě.
Nevoním ranní rosou,
ale potoky slaných slz.
Pomoz mně vysušit oči,
najít úsměv v posmutnělé tváři.
Natáhni porouchané ručičky hodin,
do pravidelného rytmu,
tik tak, tik tak, tik tak...
Autor devcatko z jetele, 07.08.2010
Přečteno 356x
Tipy 20
Poslední tipující: jerabina, Taog, Elisha, Paulín, Divoženka1, zelená víla, jedam, Špáďa, Bíša, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

4tyřlístku zvedni se z té trávy
mokré prádlo ničí zdraví
sluníčko tě osuší
a zahřeje na duši:-))

22.08.2010 09:32:00 | Divoženka1

Dej si do hodin hrací strojek,
možná přijde víc než chleba skrojek...

09.08.2010 02:16:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí