pracovní pohovor, kandidát č. 101

pracovní pohovor, kandidát č. 101

Anotace: tt

Čekám,
Jsem pracovní pohovor,
pracovník,
budoucnost zdravé ekonomiky
nadšený a natěšený
na zapojení se
do procesu;
nejistý slůvka
a ranní sprcha
abych snad nějak vypadal
SERU NA TO
seru na límečky
seru na úsměv
seru na vyhejbavý kecy
seru na poznámky, co si píšeš k mojí fotce
seru na otázky
máš pochybnosti?
seru na tebe, mam je i bez tebe
měls mi říct, v tý tvojí formě
vymydlenejch slov, JO, ty jseš dobrej,
vrazit mi prachy do ruky
a říct
Vítej, jseš zaměstnanec č. 101
a jseš mi úplně u prdele

Je mi na blití
z toho mejdla okolo
Je to fraška a
děláte ze mě idiota
Jsem odepsanej
Autor humus, 08.08.2010
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: ewon, pamp_elka, teď už nikdo, Pablo Kral, J's .., malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela by mne zajímalo, cos jim tam říkal.

11.08.2010 19:16:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí