k probuzení

k probuzení

Anotace: aneb jak jsem budil kamarádku ve volný den v sedm ráno.(klid.Nehubovala)

Doteky kapek
příjemně studí
kdopak tě dnes
tak časně budí.

To já si dovolím
vím že jsem drzý
navíc je sobota
a strašně brzy.

Otvírám oči
myšlenka prvá
jak se má kamarádka
nadále trvá.

Pod tmavou oblohou
sluníčko není
až vstane Liduška
všechno se změní.

Rozzáří úsměvem
celičké okolí
vysoké kopečky
i malá údolí.

A tak měj pohodu
děvčátko přemilé
snad tohle vzbuzení
není moc nemilé.
Autor Čoki, 08.08.2010
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: divoska_jaja, Linda Etschyick, isisleo, labuť, Jiná, wendy.poezie, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidunka,ti dala políbení
a nastalo i sluníčkové
probuzení...

08.08.2010 18:11:00 | Květka Š.

Liduška s radostí procitá
Čokiho úsměvem přivítá:))

08.08.2010 18:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí