Bohužel nebo bohudík

Bohužel nebo bohudík

Anotace: nejsem spokojen, ale ať posoudí jiní....

Brnkám si do piána
-melodii spavou a zdlouhavou-
hlas má podobu paviána
-myšlenky se mozkem proplavou-
trochu se bojím kritiky
-Beethoven se jistě obrací v hrobě-
zneuctil jsem klasiky
-ještě, že již nežijí v naší době-

. . .

V době, kdy je všechno v patě
...
..
.
a na to
Nikdo
nemusí psát
odborné statě
.
..
...
bohužel nabo bohudík
záleží na každém z nás
co z nás bude
nebo co by mohlo být
Autor Tomáš Přidal, 08.08.2010
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Psavec, Jiná, Mbonita, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí