Strach

Strach

Mé jméno je Strach,
naučím tě se bát.

Bude se ti tajit dech,
poznáš co je to zlo a hněv.

Není už cesty zpět.
Nalákám tě do svých sítí,

můžeš prosit o milost,
nemá cenu říkat dost.

Bolest, křik a zmatek,
citíš, když stojím vedle tebe.

držíš se u srdce, máš pocit,
že každou chvíli exploduje.

Hlavou ti běží myšlenka na záchranu,
ale stejně dostaneš další ránu.

trpce chutná polibek smrtící,
který rozdávám bez milosti.

Nezbývá ti než čekat na konec
blížící se stále víc a víc.

Daruj poslední pohled své milující,
ten už bude poslední...
Autor anděl s černou duší, 08.08.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí