Hnůj na nás

Hnůj na nás

Anotace: O jednom člověku, jehož slova byla prohnilá do posledního písmene.

Ano, a je to tu..
Co jsem čekala,
a v co doufala?
Že dá klid?
Ten ! Nikdy!,
na to je na svou zkurvenost,
až moc hrdý!
A tak si kvanta lidí,
šílenosti myslí,
hlouposti a bludy,
jsou teď v jejich mysli.
Na potkani kouříme,
A za pivo se kurvíme!,
no to jsme jen my a žádné jiné..
Má zvláštní sny,
s realitou si je plete,
asi se mu z toho, něco hodně třepe.
Je mi ho lito, je to ubožák,
musí do nevinných, svoje hlody směřovat.
Avšak měl by se podívat, zrcadlu do tváře,
a řekla bych,
že se pak pravda, dost rychle ukáže?
Autor Elishabet, 09.08.2010
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí