Vesmírem stvořená

Vesmírem stvořená

Anotace: Nic není nekonečné, ani nekonečno samo... :o)

Neptunská osamělost houpe mým světem,
jak víc projevit lásku nevinným dětem ?

Černý Lilit muže mi od prahu odhání,
myslíc, že mě tím přeci jen ochrání ?

Venuše maluje překrásnou líc,
mohu já žádat o něco víc ?

Pannenská ctnost nutí mě dřít,
je velký hřích na život klít ?

Rozverné rybky plují si zátokou citů,
kam jsi se schoval, tak přeci jen jsi tu ?

Tichem se line jen srdce tlukot,
z dálky už přichází posvátný hukot,
světlem jasným pěšina ozářená jest,
vydám se tedy na další z cest...
Autor Ráchel, 09.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 16
Poslední tipující: vodnař, hašlerka, malá slečna, James Libustka, Psavec, Jiná, labuť, Agniezka, CULIKATÁ, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí