Tam chci být

Tam chci být

Anotace: ..na námět vizualizací W.M.Player

Uprostřed stoupajících gejzírů,
rozpitá vibrací rezonujících kruhů,
na dosah okraje hvězdných vírů,
zakřivení a louží mizících pruhů.

Lapena rozdvojeným vlněním oceánu,
podél výbojů jednotlivých nádechů,
poslouchat rázné sílení hurikánu,
ztrácet se ze zemských doslechů.

Za dávným horizontem prázdna, pusta,
uklouzávat na rozlitých lávách,
zblízka sledovat jak srpek dorůstá,
v jeho odlescích a bílých mlhavách.

Jenom několik světelných let
do roztančeného vonícího háje,
s jinou galaxií přátelský střet,
do vznášení neusínajícího ráje.

Po spirálách nekončícího světa,
naproti dalším staletím,
v mozaikách snů navždy zakletá
jednou poletím..
Autor Jiná, 09.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 22
Poslední tipující: Squat_the_world, Tomáš Přidal, Pablo Kral, Bíša, Petbab, CULIKATÁ, Agniezka, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé! málem jsem nevěřil svým očím:)

09.08.2010 20:49:00 | Squat_the_world

neskutečná skutečnost Tvého líčení.. nevím, kde teď jsem

09.08.2010 13:49:00 | Petbab

Jůůů,ta je krásnááá!!

09.08.2010 11:28:00 | CULIKATÁ

Jo, tak to byl nádherný prolet už jen při čtení :o)

09.08.2010 10:46:00 | labuť

To je pěkné...
ST,St,st.

09.08.2010 10:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí