"Děvka"

"Děvka"

Anotace: nechci nijak urážet děvky, jen mi ten název k tomu krásně sedí

„Děvka“

Páříš se
Dáváš to směle na odiv
Když do tebe vnikají

Každý to slyší

Když snaží se tě ukojit
Uhasit plamen vášně
Který v tobě jasně žhne

Ve změti mužských těl
Uvězněno jedno ženské

Páříš se
Není nikoho kdo by to neslyšel
Když se snažíš ukojit hlad

Necháváš je do sebe vnikat
Probádávat sebe samou
Čím díl rychleji
A hlouběji

Nebráníš se
Naopak
Vítáš je s rozevřenou náručí
Či něčím jiným
Rozevřeným

Páříš se
Divoce přirážíš
Z úst ti vyráží hrdelní sten
Svaly se napínají
A pot se leskne na kůži

Oddáváš se zvířecím pudům
V tomto není lidskost
Křičíš touhou po ukojení svého hladu
Autor Jesper, 09.08.2010
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí