Veršovánky *1

Veršovánky *1

Anotace: První část zbytku Veršovánek, které jsem nedávno našel při úklidu.Myslel jsem si že jsem je zlikvidoval všechny-zřejmě mi něco uniklo.Teď už nemá cenu to vyhazovat, takže jsou tu.Všechny jsou staré asi dva roky, takže některé verše už bych dnes nenapsal.

Sbírka: První kniha na rozloučenou

Mám dvacet tři černých koček,
Každá z nich má třináct blech,
Dnes jsem rozbil zrcadlo,
Já nemám smůlu-já mám pech.
***
Do kvádra se oblíknem,
Pohřebák nás sveze,
Jedeme se rozptýlit
Na rozptylové meze.
***
Řekni proč tě vidím něžnou,
Když jsi jak ocelová ruda.
Řekni proč mě stále bavíš,
Když je s tebou nuda.

Řekni že chceš na procházku,
Půjdeme do Prahy.
Řekni že máš hlad a žízeň,
Objednám ti vrahy.
***
Na co čekat na pokrok,
Na co čekat v davu,
Když mám spoustu nápadů,
Mám jich plnou hlavu.
Nestačím je zapisovat
Ani těsnopisem,
Má mozkovna přetéká
Přechytralým hnisem.
***
Nejdříve spolykám prášky,
Pak si skočím z patra,
Ze sporáku pustím si plyn,
Přejede mě Tatra.
Zastřelím se ve spánku,
Podřežu si žíly,
Život už mě nebaví
A to jsem tu jen chvíli.
***
Nepadá a nepadá
Venku je ale kosa,
Celý dny buď prší,
Nebo padá rosa.

Nepadá a nepadá,
Všude řádí sněžnej mor,
My chcem bílý Vánoce,
Budeme ho vozit z hor.
***
Když už nevíš do čeho
Vrazit svoje prachy,
Dej je na fond klonování
A nedělej si strachy.

Klonování, to je věc-
Ani jedna vada,
Z obyčejné užovky
Dělá Smrtihada.

Přišli už i do JZD,
Více masa-osm noh,
Více mléka,míň starostí-
Tři vemena, jeden roh.
***
Duševní orgasmus
Prožil jsem vleže,
Pak jsem se oklepal
A vyskočil svěže.
S něhou a láskou
Hledím na matraci,
Na které jsem zažil
Svou první
DEPILACI.
***
Nevím proč mi srdce buší,
Když se dívám z okna,
Nevím proč mě vábí tvá
Do čela spadlá lokna.
Nevím proč se třesu zimou,
Když je jiným hic,
Nevím proč mám pořád méně,
Když chci získat víc.
***
Jen ne žádné polibky
Ztrouchnivělá panno,
Udělal jsem pitomost,
Neděs mě svým „ANO“.

Hurá, sláva, už mě nechce,
Jsem to ale šťastný muž,
Fanfáry jen zahalaste,
Pějte písně-TUŽ !
***
Autor Rejha, 09.08.2010
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, Jeníček., myší královna, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí