Sonet druhý

Sonet druhý

Anotace: To jméno mě fascinuje a děsí zároveň.

V nejtemnějším koutku
Nízkého stavení,
Viselo zjevení
Na hadrovém poutku.

Každého děsilo,
Žádný ho neměl rád,
I když si chtělo hrát,
Samo tam viselo.

Zemřelo už dávno před tím,
Než kdy narozeno bylo.
Mrtvé bylo dřív než žilo.

Soucitně teď hledí za tím,
Kdo že zvířil prašný nános,
Tím, kdo vyřkl jméno-
Ámos.
Autor Rejha, 09.08.2010
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, myší královna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

27.08.2010 15:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

Nemusí mě litovat. Já jsem šťastná =)

09.08.2010 16:40:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí